Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Beach Center Twente en Webton Internetdesign verlengen sponsorcontract

Geplaatst op 13 april 2012 door   ·   Geen reacties

BORNE – In overleg met Beach Center Twente heeft Webton besloten de komende drie jaar hoofdsponsor te blijven en hierdoor blijft de naam verbonden aan de Bornse beachsportaccommodatie Webton Beach Center Twente, gelegen op sportpark ’t Wooldrik.

Twee jaar geleden ging Webton BV de uitdaging aan om hoofdsponsor te worden van een gloednieuwe beachsportaccommodatie in Borne genaamd Webton Beach Center Twente. Hier zijn vanaf dat moment verschillende succesvolle beachevenementen gehouden.
Webton Beach Center Twente is twee jaar geleden opgericht omdat de vraag naar beachsporten explosief groeiende is. In twee jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een professionele beachsportaccommodatie waar alle beachsporten mogelijk zijn. Hierbij is te denken aan: beachhandbal, footvolley, beachvolleybal, maar ook jeu-de-boules in het zand is mogelijk. Naast toernooien en trainingen biedt Beach Center Twente ook compleet verzorgde familie- en personeelsfeesten aan voor iedereen.  Stichting Beach Center Twente is zeer verheugd met het verlengen van Webton, zodoende heeft de stichting continuïteit en kan de accommodatie nog verder worden verfraaid.

Meer informatie over het Webton Beach Center Twente is te vinden op: www.webtonbeachcentertwente.nl

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief