Woensdag 26 juni 2019
Twentesport

Carlijn Oosterlaken gaat Apollo 8 in Borne voorthelpen

Geplaatst op 5 januari 2019 door   ·   Geen reacties

BORNE – De uit Tubbergen afkomstige Carlijn Oosterlaken maakt morgen haar opwachting in het vrouwenteam van de Bornse volleybalclub Apollo 8, dat dan in het bekertoernooi de kwartfinale speelt tegen Dynamo uit Apeldoorn.

Oosterlaken vervangt bij Apollo 8 de geblesseerde passer/loper Antoinette Posthuma, die in elk geval dit seizoen niet meer in actie zal komen.

Oosterlaken speelde afgelopen seizoen nog bij de landskampioen Sliedrecht Sport en de bedoeling is dat ze Apollo 8, dat dit seizoen debuteert in de eredivisie, na de winterstop zal versterken, waarbij behalve haar absolute klasse ook haar jarenlange ervaring van pas kan komen.

De tweede seizoenshelft is van belang voor de Bornse promovendus, want de kampioenspoule kan nog worden bereikt, daar is alles op gericht, en anders moet de degradtiepoule worden overleefd, wat gezien de eerste competitiehelft absoluut haalbaar moet zijn.

Oosterlaken heef laten weten vereerd te zijn met de vraag naar Borne te komen om een bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambities van de club, die trouwens juist dit weekend vijftig jaar bestaat.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief