Donderdag 13 december 2018
Twentesport

Cruciale wedstrijd voor Eurosped, en wéér tegen Sneek

Geplaatst op 9 maart 2018 door   ·   1 Reactie

VROOMSHOOP – De teamleiding van de volleybalvrouwen noemt de thuiswedstrijd van zondag tegen Sneek de wedstrijd van de waarheid. Om mee te blijven doen om de landstitel moet de ploeg winnen. In de halve finale om de beker lukte dat twee keer, mar dat is geen garantie.

Eurosped leed afgelopen weekend een onverwachte nederlaag bij Alterno in Apeldoorn. Om in de race te blijven om één van de twee bovenste plekken in de competitie is het van groot belang dat het team opnieuw wint van Sneek. Ook voor de Friezinnen geldt dat eigenlijk alleen een overwinning helpt in de strijd om het landskampioenschap.

Er staat komende zondagmiddag in sporthal Het Punt in Vroomshoop al met al een zinderende topper te wachten. De aanvang is om half vier.

Versterking nieuwe seizoen
Ondertussen is de clubleiding ook al bezig met volgend seizoen. Met de midspeelster Laura de Zwart, die overkomt van het Talentteam Papendal in Arnhem, is de eerste nieuwe troef binnen. De Zwart is dit seizoen niet actie gekomen voor het Talentteam als gevolg van meniscusoperaties aan beide knieën. De technische staf van Team Eurosped is echter zo overtuigd van haar kwaliteiten dat verwachting bestaat dat ze snel weer op haar oude niveau kan acteren en daarmee een absolute versterking is voor de selectie van volgend seizoen. Ze is volgens bestuurslid Rademaker ‘is één van de grootste talenten van Nederland die we graag bij ons team wilden hebben’.

Delen is sportief

Reacties (1)
Archief