Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Eurosped bereikt bekerfinale door winst in en op Sneek

Geplaatst op 31 januari 2018 door   ·   Geen reacties

SNEEK/VROOMSHOOP – Zonder al te veel problemen hebben de volleybalvrouwen van Eurosped zich vanavond geplaatst voor de bekerfinale die ze 18 februari in Hoogeveen spelen tegen Sliedrecht. De ploeg uit Vroomshoop had vanwege de thuiswinst van 3-1 aan twee sets genoeg en pakte die meteen.

Mooi hoe de vrouwen van Eurosped de talrijke meegereisde fans na afloop uitzinnig bedankten voor de support. Dat gebeurde onder aanvoering van Judith Kamphuis, die ook het beslissende punt maakte.

De eerste set werd na een stormachtig begin van Eurosped toch nog spannend, maar uiteindelijk met 25-27 door het team van trainer Jan Berendsen gewonnen. Het volk van Vroomshoop zag dat het goed was en liet dat merken met vlaggetjes en klappertjes. De tweede set ging het makkelijker: 19-25. Het feest werd gevierd na het beslissende punt van Kamphuis, die ook in de finale van set één al beslissend was in de afwerking.

Op naar Hoogeveen

Dronken van geluk liet Eurosped de Sneker ploeg van trainer Petra Groenland de derde set met 25-20 om in de vierde met 22-25 te laten zien waarom het team in de finale hoort – op naar Hoogeveen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief