Vrijdag 3 april 2020
Twentesport

Eurosped herstelt en haalt uit; verlies Apollo en Set Up

Geplaatst op 19 januari 2020 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP – In de eredivisie van het vrouwenvolleybal blijft Eurosped in het spoor van koploper Sliedrecht Sport. Sterker nog, de Vroomshoopse ploeg gaf vandaag tegen Talententeam Papendal geen set weg, al scheelde het weinig, terwijl Sliedrecht er tegen Apollo 8 twee verloor.

De vrouwen van Set Up’65 uit Ootmarsum verloren volstrekt kansloos in en van Sneek.

Eurosped- Talententeam Papendal
3-0
Op de tweede set na was het een probleemloze wedstrijd voor Eurosped, want in de eerste en derde set werd het 25-10 en 25-19, maar wat nou als de tweede set naar het Talententeam zou zijn gegaan. Dat had zomaar gekund, want Eurosped had veel moeite met de jongelingen en kreeg ze pas bij 28-26 op de knieën. Dat de klus in drie sets werd geklaard was toch weer winst ten opzichte van koploper Sliedrecht Sport (met dank aan streekgenoot Apollo 8).

Sliedrecht Sport-Apollo 8 3-2
Na het jammerlijke en eigenlijk onnodige verlies in de halve finale van de bekerstrijd wilde Apollo 8 zich in de competitie revancheren tegen Sliedrecht. Dat lukte bijna, maar in de tiebreak moest de Bornse ploeg zich toch (opnieuw) gewonnen geven, en weer met 3-2. Weliswaar werden de set één en twee met 25-21 en 25-14 gewonnen, maar daarna was de koek op, en maakte de regerend kampioen en bekerhouder duidelijk hoe de verhoudingen liggen: 21-25, 19-25, 7-15.

Sneek-Set Up’65 3-0
De vrouwen van Set-Up’65 zijn nog niet uit hun dip, want verloren in en tegen Sneek hun vierde wedstrijd op rij. Eigenlijk kreeg het team van trainer Tom Engbers geen moment een voet aan de spreekwoordelijke trapper. Met de setstanden van 25-17, 25-21, 25-18 ging het team uit Ootmarsum regelmatig onderuit. Het zal nog een hele toer worden voor de vrouwen van De Schalm om zich te plaatsen voor de kampioenspoule. Terug naar de vorm van het begin van deze competitie is het parool.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief