Vrijdag 3 april 2020
Twentesport

Eurosped soeverein, ook winst Apollo; verlies Set Up’65

Geplaatst op 7 december 2019 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP – Volgens verwachting bleven de volleybalvrouwen van Eurosped eenvoudig op de been tegen Alterno uit Apeldoorn. De koploper maakt in eigen huis geen fout. Ook de naaste belager Sliedrecht Sport won.

Van de drie Twentse eredivisionisten wist behalve Eurosped ook Apollo 8 uit Borne te winnen, maar Set Up’65 moest verlies incasseren, namelijk in en tegen Sliedrecht.

Eurosped-Alterno 3-0
Het was een eenvoudig zege voor de ploeg van Jan Berendsen, want de Vroomshoopse volleybalmachine daverde in de sporthal van Het Punt over de formatie uit Apeldoorn. De setstanden 25-17, 25-18 en 25-14 zeggen alles over het gemak waarmee de thuisploeg triomfeerde. Eline Timmerman en Jolien Knollema scoorden met z’n tweeën bijna een set bij elkaar, want drukten elk twaalf keer af voor de dit seizoen, dat nu halverwege is, ongeslagen koploper van de eredivisie.

Sliedrecht Sport-Set-Up’65 3-0
De vrouwen van Set-Up’65 uit Ootmarsum waren in Zuid-Holland niet in staat tegen regerend landskampioen en bekerwinnaar potten te breken. De thuisploeg is de grote en enige concurrent van Eurosped in de titelstrijd. In de tweede set bleef de ploeg uit Twente met 25-21 nog een beetje in het spoor van Sliedrecht, maar in de eerste en derde set was het met 25-17 en 25-14 veel sneller bekeken.

Talentteam-Apollo 8 0-3
Er was geen vuiltje aan de lucht voor de Bornse equipe, die makkelijk en snel zegevierde over de talenten van Papendal die onder de hoede van Avital Selinger ruiken aan het grote werk. De jongelingen waren niet opgewassen tegen powerplay en ervaring van de Bornse equipe van de oefenmeester-broers Bart en Thijs Oosting die ondertussen een gevestigde macht zijn met de derde plek. De setstanden 18-25, 12-25, 18-25 zeggen genoeg.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief