Dinsdag 7 april 2020
Twentesport

Eurosped ten onder in Sliedrecht en Apollo 8 koploper

Geplaatst op 4 maart 2020 door   ·   Geen reacties

BORNE/VROOMSHOOP – Door zelf gisteren te winnen van FAST en door het verlies van Eurosped vanavond in en tegen Sliedrecht zijn de vrouwen van de volleybalclub Apollo 8 uit Borne koploper in de kampioenspoule van de vaderlandse eredivisie.

Eurosped werd op bezoek bij Sliedrecht Sport met de neus op de feiten gedrukt, want was in sporthal De Basis redelijk kansloos, waarvan ook de 3-0 getuigt. Op de ene of ander manier ontbrak het in de opbouw aan finesse in de afronding precisie.

Al in de eerste set werd Eurosped zoek gespeeld, want ging er met 25-9 redelijk beschamend af. In de tweede set was het aanvankelijk van hetzelfde laken een pak, maar Eurosped voorkwam een tweede vernedering, want verloor ‘slechts’ met 25-23. In de derde set was de Vroomshoopse ploeg beter dan de tegenstander, maar in de finale van de set ging toch weer mis, opnieuw met 25-23.

Sliedrecht, dat onlangs in Borne klop kreeg van Apollo 8, staat nu achter de Bornse formatie op de tweede plek. Apollo 8 won eerder deze week in Sint-Anthonis overtuigend van FAST, dat een der zwakkere ploegen is in de kampioenspoule. Komend weekend staat in De Veste in Borne de confrontatie tussen Apollo 8 en Eurosped op het programma.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief