Zondag 5 april 2020
Twentesport

Eurosped terug op aarde na de zeperd tegen Sliedrecht

Geplaatst op 8 januari 2020 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP – Met voor de thuisclub onthutsende overmacht heeft het bezoekende vrouwenteam van de volleybalvereniging Sliedrecht Sport vanavond in Vroomshoop orde op zaken gesteld door Eurosped met 0-3 te verslaan. Eurosped is de koppositie kwijt en daar valt niets op te dingen, helemaal niets.

Sliedrecht staat nu drie punten voor op Eurosped, waarin coach Dianne Rademaker sinds kort eindverantwoordelijk is, met Jan Berendsen op de tweede rang, terwijl de Vroomshoopse ploeg het seizoen zo voortvarend begon. Nu de knikkers worden verdeeld is Eurosped in een dip aangeland. In het begin van de competitie won Eurosped zelfs in Sliedrecht. De rollen zijn inmiddels omgekeerd, zo bleek vanavond.

Alleen in de tweede set werd het even spannend, want toen ging het gelijk op, kreeg Eurosped zelfs een setpunt, maar miste. Vervolgens maakte de Sliedrechtse ploeg van de Hengelose trainer Vera Koenen het met 24-26 toch af. In de eerste set werd Eurosped met 19-25 ingemaakt en ook in de derde set ging het in de ambiance van Het Punt mis, en fors ook met weinig verhullende cijfers, te weten 16-25 – toch een deceptie.

Het geloof in de goede afloop was toen al lang weg, het zelfvertrouwen zoek, want de overmacht van Sliedrecht Sport bleek domweg te groot. Op alle fronten werd Eurosped afgetroefd. Op de service, aan het net en in het middenspel.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief