Dinsdag 20 februari 2024
Twentesport

Eurosped TVT neemt revanche op bekerwinnaar Alterno

Geplaatst op 2 maart 2013 door   ·   Geen reacties

APELDOORN – Eurosped TVT heeft zaterdagavond in Apeldoorn revanche genomen op bekerwinnaar Alterno. De ploeg van trainer Jan Berendsen won met 3-1 van het team dat twee weken geleden nog ten koste van de Almelose dames de beker opeiste. De overwinning betekende alweer de tiende op rij in de competitie.

In Apeldoorn kwam Eurosped TVT eerst nog wel op achterstand doordat Alterno de spannende eerste set met 23-25 won. De rollen werden in de tweede set omgedraaid, toen TVT met 25-23 won. De Almelose vrouwen waren op dreef en wonnen de derde set met speels gemak: 25-16. Alterno probeerde het in de vierde set nog wel, maar uiteindelijk trok Team Eurosped aan het langste eind: 28-26. Ander heuglijk nieuws was dat bij TVT de pas 15-jarige Lieke Streutker haar debuut maakte. Ze werd eerder deze week vastgelegd.

Mede door het verlies van vc Sneek kruipt Eurosped TVT wat dichter bij de nummer drie van de Dela eredivisie. De achterstand bedraagt nog drie punten. Morgen komt TVT in de eigen IISPA in actie tegen Lycurgus. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief