Zaterdag 24 februari 2024
Twentesport

Eurosped TVT plaatst zich na valse start voor Final Four

Geplaatst op 31 januari 2013 door   ·   Geen reacties

VUGHT – Eurosped TVT heeft zich geplaatst voor de Final Four, de laatste vier overgebleven teams in het nationale bekertoernooi. De ploeg van trainer Jan Berendsen kende nog wel een valse start door de eerste set met 25-17 te verliezen, maar corrigeerde die misstap door drie sets op rij te winnen (25-17, 25-20 en 25-23). De heenwedstrijd tegen de topdivisionist werd vorige week met 3-0 gewonnen.

Het Final Four toernooi begint voor Team Eurosped op zaterdag 16 februari in het Zwolse Landstede sportcentrum. Tegenstander is Peelpush, dat na een kraker wist af te rekenen met VC Weert. Tijdens het tweedaagse evenement nemen de vier overgebleven volleybalteams van de nationale beker het tegen elkaar op. De halve finales worden op 16 februari gespeeld. De winnaars van die duels nemen het een dag later tegen elkaar op in de grote finale. Naast TVT en Weert zijn Sliedrecht Sport en Alterno de andere halve finalisten.

Eurosped TVT moet zaterdag alweer voor de competitie aan de bak, dan wacht de uitwedstrijd tegen koploper en titelfavoriet Sliedrecht Sport. In de competitie staat het team van trainer Berendsen op de vierde plaats achter VC Sneek.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief