Dinsdag 7 april 2020
Twentesport

Eurosped wint ook tweede derby en leidt eredivisiedans

Geplaatst op 18 oktober 2019 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP – Na de winst in de eerste Twentse derby op Apollo zegevierde het vrouwenvolleybalteam van Eurosped vanavond ook in de eerste Overijsselse krachtmeting tegen Regio Team Volleybal. Net als in Borne werd het thuis in Vroomshoop drie sets tegen één set. Ook voor Set Up’65 was er twee keer winst.

Het krachtverschil was er, maar niet heel groot. Dat laten de setstanden ook duidelijk zien: 25-22, 20-25, 25-20, 25-23. Het dubbeltje viel voor de Vroomshoopse vrouwen telkens de goede kant op. Eurosped dwong dat in de eigen hal van Het Punt ook af door precisie en pressie op de goede momenten.

Set Up’65
Ook de relatieve outsider Set-Up’65 spreekt gemeten naar twee wedstrijden tot de verbeelding. Ondanks een drastische verjonging heeft deze ploeg ook de volle buit, want de ploeg van trainer won deze week na FAST te hebben verslagen toch wel verrassend óók van Talententeam Papendal, met 0-3, ook dat nog.

Beide teams gaan met regerend kampioen Sliedrecht Sport aan de leiding, voor wat het waard is na twee speelronden. En morgen al is het Set Up’65 versus Eurosped, in sporthal De Schalm in Ootmarsum. De confrontatie van een team tegen een club.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief