Woensdag 17 juli 2019
Twentesport

Eursped is voor de tweede keer te machtig voor Apollo

Geplaatst op 12 december 2018 door   ·   Geen reacties

BORNE/VROOMSHOOP – Ook de tweede derby tussen promovendus Apollo 8 en titelfavoriet Eurosped is gewonnen door de Vroomshoopse volleybalvrouwen die hun zinnen op de landstitel hebben gezet. Ze wonnen in de Veste probleemloos met 0-3.

Eurosped bleek vrouw en meester op Bornse bodem. Opvallend was dat Celine Keijsers aan Vroomshoopse zijde, hersteld van haar kwetsuur, van meet af aan meedeed en zich nadrukkelijk in de kijker volleybalde door zeventien treffers voor haar rekening te nemen.

Apollo werd in de eigen hal allerminst weggespeeld, maar had ook nergens in de wedstrijd uitzicht op een set. De eerste en de tweede gingen met 17-25 naar de gasten, in set drie reikte de Bornse ploeg iets hoger, sloeg in de aanvang een paar keer een gat, maar moest toch buigen, want verder dan 20-25 liet Eurosped het niet komen.

Kraker
Eurosped consolideerde de positie in de top van de eredivisie, kort achter Sliedrecht, dat voor een regelrechte kampioenenkraker aanstaand weekend naar Het Punt in Vroomshoop komt.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief