Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Henk Goor nieuwe trainer van Webton Twente

Geplaatst op 26 april 2011 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE –  De mannen van Webton Twente staan komend seizoen onder leiding van Henk Goor. De 55-jarige trainer-coach uit Borne heeft een overeenkomst voor één jaar getekend bij de Enschedese A-League ploeg. Goor komt over van het Nijmeegse VoCASA, waar hij het tweede team, uitkomend in de eerste divisie, onder zijn hoede had. Wie komend seizoen de technische staf zullen aanvullen, is nog niet bekend.

Voor Goor is het trainerschap bij Webton Twente zijn eerste klus op het allerhoogste niveau. Voor VoCASA was hij onder andere werkzaam in de regio bij Apollo 8 uit Borne, Set-Up’65 uit Ootmarsum en Rivo Rijssen. Met die laatste wist hij tweemaal op rij kampioen te worden en het regionaal bekertoernooi te winnen.

Henk Goor is de opvolger van Brahim Abchir, die Webton Twente de afgelopen drie jaar onder zijn hoede had. Onder zijn leiding eindigde de ploeg afgelopen seizoen op de zesde plek. In de strijd om de vijfde plaats was afgelopen weekeinde Landstede Volleybal de sterkste in een best-of-three. Met het behalen van plaats 6 is de doelstelling voor dit jaar behaald.

‘Met Henk Goor hebben we een ambitieuze trainer in huis gehaald’, aldus technisch directeur Henk Dost. ‘Henk is een echte liefhebber, probeert zijn ploegen attractief volleybal te laten spelen en kan van een groep goede spelers een hecht team vormen. We vertrouwen er dan ook op dat we met hem de ingeslagen weg kunnen voortzetten.’

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. RJ says:

    Henk welkom bij Twente !
Archief