Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Kans op Twents trio in kampioenstrijd vrouwenvolleybal

Geplaatst op 26 januari 2020 door   ·   Geen reacties

BORNE/OOTMARSUM – De kans is redelijk groot dat alle drie de Twentse eredivisionisten in het vrouwenvolleybal zich plaatsen voor de kampioenspoule. Dat zijn behalve Eurosped uit Vroomshoop ook Apollo 8 uit Borne en (mogelijk) Set Up’65 uit Ootmarsum.

Er zijn nog twee speelrondes in de reguliere competitie te gaan.

Peelpush-Set Up’65 0-3
De zenuwen hadden in dit voor plaatsing in de kampioenspoule cruciale duel meer greep op de gastvrouwen dan op de Ootmarsumse ploeg van trainer Tom Engbers. Dat verklaart de regelmatige zege van Set Up’65 in Meijel, met 20-25, 20-25 en 21-25. De enig overgebleven concurrent voor een plek in de kampioenspoule is nog FAST. Beide teams treffen elkaar in de laatste ronde van de reguliere competitie

FAST-Apollo 8 2-3
Voor de Bornse club de zege in Sint-Anthonis de onderstreping van een tot nu toe puik seizoen met kwalificatie voor het kampioensechelon als logisch gevolg. Toch gin het vandaag niet van een leien dakje, want er was een vijfsetter nodig. Weliswaar gingen set één en set twee met 17-25 en 22-25 naar Apollo en leek er dus niks aan de knikker, maar vervolgen sloeg FAST twee leer toe, met 25-19 en 25-20. In de tiebreak sloeg Apollo in de tiebreak met 10-15 toe.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief