Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Nederland-China in Almelo

Geplaatst op 20 april 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO Het internationale volleybalseizoen gaat van start: de nationale mannenvolleybalploeg oefent in de aanloop naar de European League drie keer tegen China. Op donderdag 19 mei treffen beide ploegen elkaar in de IISPA in Almelo, aanvang 19.30 uur. De organisatie van dit oefenduel is in handen van Webton Twente Volleybalteam en volleybalvereniging Twente’05, in samenwerking met de Nevobo. Bijzonder tintje aan de drieluik met China is dat het de vuurdoop is van de nieuwe bondscoach, Edwin Benne.

De kaartverkoop voor de interland in de Almelo is inmiddels van start gegaan. Kaarten kunnen vooraf online worden besteld via www.twente05.nl. De toegangsprijs is 7,50 euro. Voor jeugd en 65 + geldt het kortingstarief van 5,00 euro.

Twee jaar geleden stond Oranje voor het laatst tegenover China, in de World League. Nederland won in China de eerste vijfsetter en verloor het tweede duel. In Apeldoorn werden de Chinezen vervolgens twee keer met 3-0 naar huis gestuurd.

De wedstrijd in Almelo maakt deel uit van een drieluik tussen de Nederlandse en Chinese ploeg. Op 17 mei treffen beide ploegen elkaar in Zwolle, een dag later is het Gelderse Wijchen de plaats van handeling.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief