Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Ongeslagen Dynamo Tubbergen ontvangt Apollo 8

Geplaatst op 26 oktober 2012 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – De wedstrijd tussen Dynamo Tubbergen en Apollo 8 staat weer op de rol. Waar de beide teams elkaar vorig seizoen troffen in een hevige kampioensstrijd, zal de wedstrijd zaterdag draaien om de ploeg die zich voorlopig het beste handhaaft in de Topdivisie. Trainer/coach Raymond Keemers voorspelt opnieuw een groot feest in de Tubbergse Burgemeester Verdegaalhal.

De afgelopen twee thuiswedstrijden van Dynamo waren telkens ook aanzet voor een feestje, want beide keren werd een overwinning uit het vuur gesleept. Eerst was er de makkelijke 3-0 zege op VVC-Vught en vorige week toonde de ploeg veerkracht door Zwaluwhoeve/HSC na een 2-0 achterstand alsnog met 3-2 te verslaan. Maar misschien nog mooier, door die overwinning ging het team Ecare Apollo 8 voorbij. Dat is zaterdag tevens de tegenstander in wat een spannende wedstrijd zal worden.

Apollo 8 heeft na het kampioenschap van vorig jaar veel speelsters in moeten wisselen, maar er toch weer een waardig team voor teruggekregen. Keemers onderschat dat niet. ‘Er zijn stuk voor stuk meiden bij gekomen die de Topdivisie kennen’, vertelt de oefenmeester van Dynamo. ‘Voor ons is het zaak om het hoge niveau van de laatste drie sets tegen Zwaluwhoeve/HSC weer te halen. We zullen de vijfde plek als oranje leeuwinnen verdedigen.’

De wedstrijd tussen Dynamo Tubbergen en Apollo 8 begint zaterdagmiddag om 16.30 uur in de Burgemeester Verdegaalhal in Tubbergen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief