Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Optimisme bij Eurosped in aanloop naar de bekerfinale

Geplaatst op 15 februari 2018 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP – De spanning in Vroomshoop neemt toe met het oog op de bekerfinale van Team Eurosped die zondag plaatsvindt in Hoogeveen waar het gerenommeerde Sliedrecht Sport de tegenstander is.

In de voorbereiding naar de bekerfinale heeft het team een goede generale repetitie gehad in de competitie tegen Alterno. Die wedstrijd werd met 3-1 feitelijk probleemloos gewonnen, hoewel de Apeldoornse ploeg toch een Top Vijf-team is.

Er heerst in en om Het Punt in Vroomshoop optimisme over de kansen op de beker. Sliedrecht Sport is weliswaar met een straatlengte voorsprong eerste geworden in de reguliere competitie (de play-offs beginnen volgende week woensdag), maar Team Eurosped is één van de ploegen die deze jaargang in staat is geweest om de Sliedrechters te verslaan.

Het is trainer Jan Berendsen wel toevertrouwd zijn vrouwen voor onderschating en hoogmoedigheid te waarschuwen, maar wanneer Team Eurosped het gewone spel kan spelen, dan heeft het team absoluut kans op de beker.

Los van de landurig gebleseerde libero Kim de Wild is ook diagonaal speelster Manon Doornenbal niet fit genoeg om te spelen vanwege ontstoken pezen aan haar hielen.

Net als naar de halve finale in en tegen Sneek zal Team Eurosped ook zondag in Hoogeveen veel suporters op de banken. Afgelopen week kreeg het team bezoek van wethouder Van Abbema, de wethouder van sportzaken van de gemeente Twenterand. Ze stak de vrouwen een hart onder de riem en zal zondag óók tot het legioen behoren dat Eurosped naar de beker wil zingen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief