Dinsdag 16 juli 2024
Twentesport

Pollux volgend seizoen niet in Europa Cup

Geplaatst op 12 mei 2011 door   ·   Geen reacties

NIEUWEGEIN – Heutink-Pollux heeft niet ingeschreven voor het komende Europa Cup-seizoen. Vandaag zijn de definitieve inschrijvingen voor het komende Europacupseizoen bekend gemaakt. Onlogisch is dat niet, omdat de Oldenzaalse nummer 2 van het afgelopen seizoen nog steeds niet weet of er komend seizoen voldoende budget is om te blijven bestaan. De landskampioenen bij zowel de mannen als de vrouwen, te weten Rivium Rotterdam Volleybal en VC Weert, hebben eveneens besloten om zich niet in te schrijven voor de Champions League. Bij beide verenigingen ontbreken hiervoor ook de financiële middelen.

Bekerwinnaar Draisma Dynamo heeft aangegeven gebruik te willen maken van het startbewijs in de CEV Cup. Langhenkel Volleybal en AB Groningen/Lycurgus hebben zich beide ingeschreven voor de Challenge Cup.

Bij de vrouwen had Nederland recht op vijf plaatsen in de Europacup, maar er zijn slechts twee deelnemers komend seizoen. Sliedrecht Sport en VC Weert hebben zich beide ingeschreven voor de Challenge Cup.

De inschrijvingen.
Mannen:
CEV Cup: Draisma Dynamo
Challenge Cup: Langhenkel Volley & AB Groningen/Lycurgus

Vrouwen:
Challenge Cup:
Sliedrecht Sport & VC Weert

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief