Zaterdag 22 februari 2020
Twentesport

Set Up’65 gaat in Limburg strijd aan om plek in titelpoule

Geplaatst op 8 februari 2020 door   ·   Geen reacties

OOTMARSUM – Het eerste vrouwenteam van de volleybalvereniging Set Up’65 uit Ootmarsum staat morgen voor de opgave te winnen, liefst ruim, van FAST om zich zodoende kantje-boord voor de kampioenspoule van de eredivisie te plaatsen. Eurosped uit Vroomshoop en Apollo 8 uit Borne zijn al verzekerd van deelname in de kampioenspoule.

De kans dat FAST en Set Up-65 zich beide plaatsen is trouwens aanmerkelijk gestegen doordat Regio Zwolle Volleybal zichzelf vanavond in de voet schoot door met 3-0 van Talententeam Papendal te verliezen.

Niettemin is ook de volgorde van instroom van belang. De ploeg van Set Up’65-trainer Tom Engbers zal alleen al om die reden, maar vooral om zich zeker te plaatsen, alles uit de kast willen halen om het in het diepe zuiden te redden en daarbij de zenuwen onder controle moeten houden.

Behalve de ploegen van Eurosped en Apollo 8 (die morgen tegen elkaar spelen in Het Punt te Vroomshoop) hebben zich ook Sliedrecht Sport en VC Sneek al geplaatst voor de kampioenspoule. Eurosped en Apollo 8 zullen hopen dat Sliedrecht Sport zich in dit rijtje voegt, al was het maar uit streekcollegialiteit én reistijd.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief