Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Set Up’65 na nederlaag veroordeeld tot degradatiestrijd

Geplaatst op 9 februari 2020 door   ·   Geen reacties

GENNEP/OOTMARSUM – De volleybalvrouwen van Set-Up’65 verloren vanmiddag afgetekend van FAST in Gennep en missen hierdoor deelname aan de kampioenspooule van de eredivisie. De ploeg uit Ootmarsum ging met 3-0 de boot in. Ze hadden nog mogen verliezen met 3-2, maar het winnen van zelfs één set zat er niet in, laat staan twee.

Het al voor de kampioenspoule geplaatst FAST deed zijn sportieve plicht en zegevierde met 25-19, 25-23 en 25-22. Daardoor is Set Up’65 is op basis van setsaldo veroordeeld tot de degradatiepoule en gaat Regio Zwolle Volleybal alsnog naar de kampioenspoule. Daar hadden de Zwolse vrouwen na de onverwachte nederlaag van gisteren tegen Talententeam Papendal eigenlijk geen rekening meer mee gehouden.

Eurosped en Apollo 8
Voor de kampioenspoule plaatsten zich eerder al wel twee andere Twentse clubs: de vrouwen van Eurosped en Apollo 8. Ze kwamen vanmiddag in de laatste reguliere competitieronde tegen elkaar uit. Eurosped won dit prestigetreffen relatief eenvoudig in de Vroomshoopse sporthal Het Punt met 3-0 met klinkende standen: 25-17, 25-16 en 26-24.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief