Maandag 23 april 2018
Twentesport

Set Up’65 stelt teleur en raakt zicht op landstitel kwijt

Geplaatst op 17 april 2017 door   ·   Geen reacties

TEKST: Wil Kars

OOTMARSUM – De volleybalvrouwen van Set-Up’65 zich hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door de wedstrijd tegen Flamingo’s’56 dit weekend te verliezen.

Dit is een dure nederlaag, want zo kan het team de finale om de landstitel bijna vergeten. En gaat het straks tussen Sliedrecht en Sneek.

De volleybalsters uit Ootmarsum verloren trouwens niet nipt, maar werden met 3-0 duidelijk verslagen door een team dat niks meer te verliezen had, ook niet te winnen trouwens en dus vrijuit kom ballen.

De setstanden waren zeker na de eerste (25-23) met 25-21 en 25-16 ook weinig flatteus voor de vrouwen van Ootmarsum. Vorige week gingen ze tegen de rechtstreekse concurrent Sneek ook de bietenbrug op, maar de nederlaag tegen Flamingo’s’56 kwam harder aan, want minder sterk en niet verwacht.

Bijna hulp Eurosped

De nummers één en twee in de kampioenspoule spelen om de landstitel. Sliedrecht Sport is onbedreigd koploper (want niet meer te achterhalen), Set-Up’65 staat nog twee met 22 punten uit negen wedstrijden, maar Sneek heeft er 20 uit acht wedstrijden en speelt woensdag inhalend nog thuis tegen Alterno uit Apeldoorn. Naar verwachting is dat geen probleem. Bijna zou Eurosped uit Almelo de collegae van Set Up’65 nog te hulp zijn gekomen, want ze speelden vandaag tegen Sneek en dwongen de Friezinnen tot het uiterste in een vijfsetter, maar verloren de wedstrijd uiteindelijk toch.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief