Maandag 17 februari 2020
Twentesport

Vrouwen Set-Up’65 wacht na nederlaag ware beproeving

Geplaatst op 21 april 2016 door   ·   Geen reacties

OOTMARSUM – De volleybalvrouwen van Set-Up’65 uit Ootmarsum moesten ook de tweede wedstrijd van de beste van vijf, dit keer in eigen sporthal De Schalm, het hoofd buigen voor de opponenten van VC Sneek. Dit betekent dat de ploeg de volgende wedstrijd per se moet winnen en daarna nog twee keer, in de strijd om de landstitel. Het lijkt onmogelijk, hoewel, alles lijkt dit seizoen voor Set-Up mogelijk lijkt.

In de zogeheten Hel van Ootmarsum leek de thuisploeg in de beslissende vijfde set heel lang op een overwinning van 3-2 af te stevenen, althans, het team was tot kort voor het einde kansrijk en het was vooral zinderend spannend. Het werd 9-9, het werd 10-10 en het werd 11-11, maar toen schakelde Sneek een tandje bij en stond er uiteindelijk 11-15 op het scorebord.

En dat was slikken en snikken, bij speelsters en bij supporters, die alles uit de kast haalden om voor punten respectievelijk sfeer te zorgen, waarbij Imca Marina met Viva Espagna en Normaal met onvervalste en van trots vervulde boerenrock van stal werden gehaald, plus natuurlijk het immer fantasierijke Heya Set-Up.

Hoewel het een titanenklus wordt om de landstitel in de wacht slepen, kunnen de vrouwen van Set-Up nu al de revelatie van het seizoen worden genoemd, want ze beleven waarlijk een topjaar. Het valt daarom zeker niet uit te sluiten dat ze komende zondagmiddag de derde wedstrijd in en van Sneek winnen en daarmee toch de spanning weer terugbrengen.

Setstanden tweede wedstrijd: 14-25, 25-23, 25-9, 12-35, 11-15

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief