Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Volleybalvrouwen Eurosped TVT ontvangen Sliedrecht Sport

Geplaatst op 21 maart 2013 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De volleybalvrouwen van Eurosped TVT treffen dit weekend in de eigen sporthal IISPA de regerend landskampioen Sliedrecht Sport. Een interessant affiche, aangezien Sliedrecht als koploper hun favorietenrol opnieuw moet waarmaken tegen een sterk TVT, dat al twaalf competitiewedstrijden op rij ongeslagen is.

Minstens net zo ‘pikant’ is dat de laatste ontmoeting tussen beide teams eindigde in winst voor Team Eurosped. De Almelose volleybalploeg boog in Sliedrecht een 2-1 achterstand om in een 3-2 overwinning. ‘We hebben die twee sets laten zien waartoe wij in staat zijn’, reageert trainer Jan Berendsen (foto) op die mooie overwinning.

Ondanks dat het volleybalteam nog in opbouw is presteert het al weken lang erg goed. Dat heeft de ploeg geen windeieren gelegd, want de opmars heeft ondertussen geleid tot een derde plaats in de Dela Eredivisie. Hoewel de tweede plaats lonkt kent Berendsen geen druk om te presteren. ‘Wij zijn niet bezig met een plaats op de ranglijst. Dat is mooi voor de journalisten en toeschouwers, maar wij concentreren ons op het winnen van zo veel mogelijk rally’s.’

Dat is een mooi streven voor de wedstrijd tegen Sliedrecht Sport. Een overwinning zou voor de ploeg een nieuwe boost zijn in de opmars naar plaats twee, die recht geeft op een Europees ticket. Eerder al gaf de directie van Eurosped TVT te kennen dat het eventueel spelen van Europese wedstrijden tot de mogelijkheden behoort. Zover is het voorlopig nog niet.

Zondagmiddag speelt de ploeg in de IISPA om 15.00 uur tegen de regerend landskampioen Sliedrecht Sport.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief