Zaterdag 29 februari 2020
Twentesport

Voorlopig laatste versterkingen Apollo 8 en Eurosped

Geplaatst op 6 mei 2019 door   ·   Geen reacties

BORNE/VROOMSHOOP – Het vrouwenteam van Apollo 8 in Borne, dat bij zijn debuut in de eredivisie afgelopen seizoen een aanwinst bleek, heeft Tess de Vries en Rianne Vos ingelijfd, beiden achttien jaar. De gevestigde eredivisionist Eurosped in Vroomshoop zegt met de komst van Lobke Overtoom (zie foto) de selectie op sterkte te hebben.

De passer/loper Vos komt over van Talententeam en de diagonaal De Vries speelde afgelopen seizoen voor Alterno en was voordien actief voor Tjoba in Klazienaveen. Eerder al werd bekend dat Annelies Dokter van Donitas naar de Veste in Borne komt en dat Kim Klein Lankhorst van Sudosa-Desto voor de ploeg van de trainers/broers Oosting heeft gekozen.

Eurosped
Met het aantrekken van de linkshandige diagonaal Lobke Overtoom heeft de vrouwenvolleybalploeg van Eurosped de selectie voor het nieuwe seizoen rond. De 22-jarige Drentse speelde laatstelijk voor Donitas in de topdivisie, kwam eerder onder andere voor Lycurgus en Emmen uit en zegt hoge verwachtingen te hebben van haar komst naar de ambitieuze eredivisionist in Vroomshoop. ‘Ik heb met Lycurgus in de eredivisie tegen Eurosped gespeeld. Ze is blij dat ze de kans krijgt in Vroomshoop: ‘Ik kijk uit naar een jaar waarin ik de mogelijkheid krijg mezelf verder te ontwikkelen. Het topsportklimaat, de goede faciliteiten en professionele begeleiding binnen Team Eurosped zullen me daar zeker bij helpen’, liet ze in een persbericht optekenen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief