Woensdag 19 juni 2024
Twentesport

Webton Twente laat titelkandidaat Dynamo ontsnappen

Geplaatst op 12 maart 2011 door   ·   1 Reactie

APELDOORN – Webton Twente was vanavond dichtbij een verrassende 1-0 voorsprong in de play-offs. De ploeg van trainer Brahim Abchir speelde op bezoek bij kampioenskandidaat Dynamo een goede wedstrijd, maar verloor in de vijfde set alsnog. Het werd 3-2 (25-21, 21-25, 25-19, 21-25, 15-6).

‘Van onze kant was het goed. We waren scherp en hadden Dynamo constant onder druk staan’, sprak Abchir. ‘We speelden met veel discipline en hadden ook enkele mooie combinaties. Daardoor scoorden we makkelijk.’ Toch ging het in de vijfde set alsnog mis. ‘We weten waar het toen mis ging en daar gaan we deze week hard aan werken, zodat we volgende week goed voorbereid zijn. Ik wil nu ook niet zeggen wat dat was.’
Volgende week moet Twente in eigen huis winnen om een beslissende derde wedstrijd af te dwingen. ‘Dan gaan we weer voor de winst. Dynamo heeft een heel goed team en is één van de kandidaten om kampioen te worden, maar vandaag waren we er dichtbij en we kijken dus vol vertrouwen uit naar de wedstrijd van volgende week’, aldus Abchir, die diagonaalspeler Harmen Arendshorst uitwees als man van de wedstrijd.

Delen is sportief

Reacties (1)
Archief