Webton Twente niet naar halve finales

Geplaatst op 19 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De volleyballers van Webton Twente hebben vanavond geen beslissingsduel af kunnen dwingen voor een plek in de halve finales om het landskampioenschap. Regerend kampioen Dynamo was na de 3-2 overwinning in Apeldoorn ook in Enschede te sterk. Het werd 0-3 (27-29, 14-15, 17-25).

Twente kwam vorige week verrassend goed voor de dag, maar kon toen de wedstrijd net niet binnen slepen. Het goede spel van die wedstrijd liet de ploeg van trainer Brahim Abchir (foto) vanavond in de eerste set ook zien, maar ondanks een 24-21 voorsprong kon Twente de eerste set niet binnen slepen. ‘Toen werd het mentaal minder bij ons. Dynamo begon scherper aan de tweede set en gaf ons geen kans meer. We hebben toen de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen’, sprak Abchir. Er was veel geloof bij Twente in een goede afloop. ‘We weten dat we van ze kunnen winnen en we willen morgen nog wel een wedstrijd spelen. Zoveel vertrouwen is er wel.’

Er rest Twente nu niets anders dan zich op te gaan maken om de strijd voor de vijfde plek. De verliezer van de wedstrijd tussen Landstede en Langhenkel van morgen is dan de eerste tegenstander.