Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Mooie zege Stephanie Brugman in Wenen

Geplaatst op 13 november 2011 door   ·   Geen reacties

WENEN – Stephanie Brugman (foto) heeft in Wenen tijdens het internationale concours een wedstrijd gewonnen om de European Youngsters Cup voor deelnemers onder de 25 jaar. De 22-jarige amazone uit Hengelo vormde met Witness van ‘t Paradijs de snelste van de twee combinaties die in de barrage foutloos waren. De Oostenrijkse Melanie Buchner werd tweede. De Twentse streek een bedrag van € 1100 op voor de eerste plaats.
Eerder op de dag was Jeroen Dubbeldam met Quality Time op de achtste plaats geëindigd in een sterk bezette internationale rubriek. In de barragemaakte de combinatie twee fouten. De Braziliaan Alvaro Miranda won de rubriek. Met Wizzerd was Dubbeldam in weer een andere rubriek negende en werd Gerco Schröder met California zevende in een van de vele wedstrijden op het Open Weense kampioenschap.

GertJan Bruggink uit De Lutte is bij de Grote Prijs van Oldenburg als achtste geëindigd. Bruggink maakte met Cash Junior in de barrage een springfout. De wedstrijd werd gewonnen door de Belgische amazone Annelies Vorsselmans, sinds een klein jaar een van de stalruiters is van Stal Eurocommerce in Lochem. Met de 12-jarige hengst Eurocommerce Cleveland liet ze de 13 concurrenten achter zich.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief