Maandag 22 april 2024
Twentesport

Nog geen Olympische Spelen voor Joyce van Baaren

Geplaatst op 1 juli 2011 door   ·   1 Reactie

BAKOE – Joyce van Baaren (links op de archieffoto) heeft zich op de eerste dag van het wereldkwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen in Bakoe niet kunnen plaatsten. De Almelose werd uitgeschakeld bij de laatste 16 speelsters. Na winst op de Keniaanse Gladys Mwaniki verloor ze van de Zuid-Koreaanse Kim Mi-Kyung, de winnares van het Asian Championship 2010. Bij de dames -67kg gingen de tickets naar Zuid-Korea, Azerbeidzjan en Zweden. Op de tweede dag van het toernooi is de Nederlander Dennis Bekkers eveneens uitgeschakeld.
Voor Van Baaren is er op het Europese kwalificatietoernooi in januari 2012 nog een kans op kwalificatie voor Londen 2012. Dit vindt plaats in Kazan, Rusland. Ook daar geldt dat een podiumplek voldoende is voor kwalificatie.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Bennie says:

    Hallo,

    Hoe komen jullie aan deze info ?
    De 1e wedstrijd tegen gladys was een cadeautje, deze kwam namelijk helemaal niet opdagen. De 2e wedstrijd kansloos verloren,Kim was een maatje te groot voor Van Baaren.De laatste 16 zat zij dus ook niet bij.Dus van bovenstaande klopt helemaal niets.
Archief