Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Promovendus HSC staat in Cuijk voor volgende test

Geplaatst op 8 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

CUIJK – De spectaculaire derby tegen Quick ’20 van afgelopen weekend is amper verwerkt, of de volgende wedstrijd staat alweer op het programma. HSC ’21 reist zondag af naar Cuijk voor de lastige uitwedstrijd tegen JVC. De Brabanders en koploper Achilles ’29 zijn de enige ploegen die nog ongeslagen zijn in de competitie van de topklasse. Omdat Cuijk echter al vier keer gelijk speelde, staat het op de vierde plaats met drie punten achterstand op nummer twee HSC.

Waar HSC afgelopen weekend won, speelde Cuijk gelijk in en tegen Hilversum (1-1). HSC kan beschikken over een vrij fitte en complete selectie, bij de Haaksbergse promovendi staan alleen vraagtekens achter de namen van de licht geblesseerde Cenk Uguz en Koen Garritsen (foto).

Het zal interessant zijn om te zien hoe HSC invulling gaat geven aan zijn nieuwe status van topper in de competitie. HSC mag dan nieuwkomer zijn op het hoogste amateurniveau, een tweede plaats schept verwachtingen. Aan de andere kant zal JVC zijn ongeslagen status ten koste van alles willen behouden. Een interessante ontmoeting derhalve.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief