Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Rapporteur Kemna kritisch op verdediging SVZW

Geplaatst op 10 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Er waren drie thuiswedstrijden afgelopen weekend in de top- en hoofdklasse. Mark Kemna was namens het voetbalpanel van TwenteSport.com bij SVZW-Barendrecht (1-1) en zag een matige wedstrijd. Van de verdediging van de Zwaluwen is hij niet onder de indruk. ‘In de achterste linie hebben ze weinig snelheid. Ze speelden zelfs nog met Alper Göbel in een controlerende rol, maar ook hij is niet al te snel. De eerste helft had SVZW veel balverlies bij Göbel, Smit en Parnela en dan stond de tegenstander in no time voor het Wierdense doel. Gelukkig voor SVZW werd er uit die mogelijkheden niet gescoord.’ Kemna deelde in Wierden geen sterren uit.

Folkert Velten was dit weekeinde de enige rapporteur die sterren uitdeelde. Hij zag een matige strijd tussen Deto en Urk (2-1), maar bedeelde Ferdi ter Avest met een ster en met de titel Man of the Match. Ook Xander Ten Hove (foto) kreeg een ster van de voormalige topscorer van Heracles.

René Roord zag een machteloos Quick’20 thuis van Haaglandia verliezen met 5-1. ‘Haaglandia speelde op 75 procent van zijn kunnen en nam regelmatig gas terug’, had Roord gezien.

Voor de uitgebreidere reactie van de rapporteurs: KLIK HIER

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief