Zaterdag 20 april 2024
Twentesport

Tweede nummer TwenteSport Magazine overal verkrijgbaar

Geplaatst op 30 november 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Het tweede nummer van TwenteSport Magazine is uit en reeds volop verkrijgbaar in de winkels. In het glossy sportblad, dat één keer per twee maanden verschijnt, staan reportages, columns en achtergrondverhalen over het Twentse (topsport)leven, gelardeerd met fraaie foto’s. Onder het parool “TwenteSport duikt de diepte in” presenteert het tweede nummer net als de eerste aflevering van TwenteSport Magazine spraakmakende interviews met oa Wout Brama, de denker van FC Twente, met Anke Pasveer als moeder in een topsportgezin, met de grenzeloze basketbalzusjes Beld uit Tubbergen en met Heraclied annex motormuis Tim Breukers. Oud-FC Twente-speler Robin Schmidt vertelt over zijn leven vol ups en downs na de topsport en de Poolse voetballer van SVZW Gracjan Sobzcak kondigt aan hoe lang hij het in Twente vol gaat houden.

De verengingen Quick’20 en Bully krijgen speciale aandacht. Verder reportages over of met topschaatser Wouter Olde Heuvel, wielrenner Bram Tankink (inclusief fraaie cartoon) en motorcrosser Ceriel Klein Kromhof,  een geanimeerd topsportgesprek tussen voetbaltrainer Co Adriaanse en de Olympisch kampioene 800 meter van 1992 Ellen van Langen, waterpolointernational Lieke Klaassen vertelt over haar Olympische aspiraties, zaalvoetballer/entertainer Willie Oosterhuis beantwoordt de vraag wat hij met topsport heeft, Henk Kesler en André Manuel en de vaste columnisten van TwenteSport.com geven hun eigenwijze mening en speciale sportkenners uit West-, Noord- en Oost-Nederland richten zich per brief tot de inwoners van Twente.
Maar ook herbergt de uitgave nieuwsberichten, gedichten, aankondigingen en nog veel meer. De verhalen, reportages en andere artikelen worden gelardeerd door fraaie foto’s.

TwenteSport Magazine verschijnt één keer per twee maand. Het tweede nummer is vanaf vandaag overal in de regio verkrijgbaar. Meer info over het magazine waaronder een speciale aanbieding voor verenigingen vindt u HIER.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief