Donderdag 30 mei 2024
Twentesport

Alle 75 paarden goedgekeurd voor strijd Military Boekelo

Geplaatst op 6 oktober 2022 door   ·   Geen reacties

BOEKELO/ENSCHEDE – Alle 75 paarden zijn voor de 51ste editie van Military Boekelo-Enschede goedgekeurd en gaan donderdag of vrijdag van start voor de dressuur.

Voor vijf deelnemers was dit nog even onzeker, omdat ze zich nog eerst moesten melden in de holding box. De Zweedse Sofia Sjoborg met Targa D, de Engelse Virginia Howe met CHF Archie, de Nieuw-Zeelandse Amanda Pottinger met Good Timing, de Italiaanse Daniele Bizzarro met Stormhill Riot en de Belg Maarten Boon met Gravin van Cantos ontvingen na een twee optreden alsnog het fiat van de keuringscommissie onder leiding van veterinair Jan Kraai.

Thierry van Reine is morgen de eerste ruiter in het sterke internationale veld, die voor de dressuur in actie komt. Voor zijn negentienjarige bruine ruin ASCI Harry Belafonte wordt ‘Boekelo’ de laatste uit zijn carrière. Ze maakt met zijn afscheid nemende topper deel uit van de Nederlandse equipe.

De andere drie zijn Sanne de Jong met de achtjarige bruine merrie Jersey MBF NOP, Janneke Boonzaaijer met de twaalfjarige schimmelruin Bouncer enregerend nationaal kampioen Tim Lips met de vijftienjarige ruin Wicro Quibus .

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief