Donderdag 30 mei 2024
Twentesport

Allen Bertram snelste bij kwalificatie voor Grote Prijs CSI

Geplaatst op 10 juni 2022 door   ·   Geen reacties

GEESTEREN – In de kwalificatie-rondgang voor de Grote Prijs van topconcours CSI Twente was de Ierse ruiter Allen Bertram vanavond de met zijn paardsnelste tijd geklokt. Hij klokte een tijd van 40,76 en was daarmee de snelste, twee tellen vóór Maikel van der Vleuten die als twee tweede eindigde. Annelies Vorsselmans werd derde in 43.96 bij de plaatsingswedstrijd op in de hippische sfeer van Erve Maathuis.

‘De historisch gegroeide mix van sports, business, culture en entertainment maakt CSI Twente tot een allround evenement voor een zeer gevarieerd publiek’, laat de organisatie weten. De cocktail van topsport, talentontwikkeling, breedtesport, handel, fokkerij, dressuur en tuigpaarden op Erve Maathuis brengt op jaarbasis een unieke wisselwerking op gang, die voortdurend wordt uitgebouwd en verfijnd. CSI Twente vormt hierbij het jaarlijkse hoogtepunt van een reeks (inter)nationale evenementen. Dywis Hh ging de winnaar van brons op de Olympische Spelen van Tokio rond in 42,00 seconden.

Vermeldenswaard was ook Hessel Hoekstra namens Stal Wiefferink uit Wierden Hij eindigde met Icoon VDL foutloos in een tijd van 44,77.De finale is zondagmiddag het topspektakel.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief