Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Vers van de pers: WK-special Twentesport Magazine

Geplaatst op 6 juni 2014 door   ·   2 Reacties

wk-specialHENGELO – De WK-special van Twentesport Magazine is uit! De enige sportglossy van Twente, vanaf nu te koop in vrijwel alle regionale boekhandels, staat boordevol interessante verhalen die gerelateerd zijn aan het WK voetbal in Brazilië. Vanzelfsprekend is er ruime aandacht voor de man die misschien wel de finale in Rio de Janeiro leidt, Bjorn Kuipers, en voor de ‘Twentse’ internationals die Oranje het leven zuur willen maken – FC Twente-middenvelder Felipe Gutiérrez namens Chili en Heracllied Jason Davidson namens Australië.

Maar er is veel meer. Zo blikken onder meer Simon Cziommer, Shadrach Eghan en Chris de Witte vooruit op de kansen van hun geboorteland. En zijn er verhalen met de ervaren WK-ganger Henk Kesler en de Braziliaan Allessandro Schoenmaker, de scheidend fysiektrainer van FC Twente.

Toch zou Twentesport Magazine Twentesport Magazine niet zijn wanneer er niet ook veel aandacht zou worden geschonken aan andere evenementen en sporten. Dus zijn er mooie interviews te lezen met Tour de France-deelnemer Tom Veelers en ex-topzwemmer Job Kienhuis en de Oldenzaalse topsportfamilie Roord. Aangevuld met een keur aan fraaie brieven, columns en rubrieken levert zulks een parel van een magazine op, een mooie gids voor een heerlijke sportzomer.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. han says:

    heb het blad al gelezen heren. mooi blad. verhaal met veelers vond ik erg leuk. en manuel over robben,mee eens!

  2. Peter Bonder says:

    Goedemorgen, deze reactie slaat niet op het magazine, maar kunnen jullie alsjeblieft stoppen met die super-irritante reclamekaravaan onderaan de pagina?
Archief