Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Heracles – De Graafschap: 2-0 (1-0) – Analyse door Alfred Nijhuis

Geplaatst op 23 april 2011 door   ·   2 Reacties

Ik vond het een matte wedstrijd. In de eerste helft heb ik een paar mooie acties gezien, maar ik vond het spel van Heracles niet bijzonder. De ploeg uit Almelo was wel de betere, maar ik vond dat er weinig beweging was. Ook de backs van Heracles, die normaal constant mee opkomen, bleven nu vaak achterin. Daarnaast vertraagde De Graafschap ook constant het spel. Tekenend voor het spel was het feit dat de eerste goal van De Almeloërs een grote fout van De Graafschap was.

In de tweede helft werd het spel niet veel beter. Ik heb eigenlijk de hele wedstrijd de spirit van de laatste weken gemist. Voor de amusementswaarde geef ik een zes. Mede door het mooie weer had ik gehoopt op spektakel, maar dat bleef uit. Sterren deel ik niet uit. Daarvoor kwam niemand in aanmerking. Het kiezen van een man van de wedstrijd vind ik ook lastig, maar als ik moet kiezen dan gaat de titel naar Overtoom. Hij was de meest dominante speler.

Heracles Almelo – De Graafschap: 2-0 (1-0)
Scoreverloop: 41. Everton 1-0, 92. Overtoom 2-0.

Man van de wedstrijd: Overtoom
Sterren: –
Amusementswaarde: 6

Arbiter: Van Sichem
Geel: Fränkel, Buijs, Vejinovic.
Rood: Kujala (88. twee keer geel)

 Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah, Vejinovic, Overtoom, Douglas (84. Rienstra), Armenteros (91. Plet), Everton (91.Cairo).

De Graafschap: Waterman, Wormgoor, Broekhof, Buijs, Fränkel, Jüngschlager, Kujala, Rose, Breinburg (79. Sebens), Poepon, Bargas.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Jeroen says:

    Ik weet niet waar Alfred Nijhuis naar gekeken heeft, ik vermoed naar de mooie blauwe lucht want het was mooi weer..! Als hij goed had opgelet heeft hij kunnen zien dat met name Looms (de linksback van Heracles)zich de longen uit zijn lijf heeft gelopen, met name de 1e helft. Hoezo de backs bleven achterin! Ik begrijp niets van deze analyse

  2. Aike says:

    Ben het volledig met Jeroen eens,door het mooie en warme weer heeft Alfred mooi zitten slapen!!
Archief