HSC’21 – Sneek Wit Zwart: 4-1 (2-1) – Analyse door Wim Visser

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   Geen reacties

In de eerste helft vond ik beide ploegen gelijkwaardig. Sneek was voor meer dan een punt richting Haaksbergen gekomen en dat verbaasde mij enigszins. Vooral de aanvallers van Sneek vond in leuke voetballers. HSC had in de eerste helft moeite met het creëren van kansen.

In de tweede helft was de wedstrijd snel gespeeld. De goal van Penterman leek het breekpunt voor de gasten. HSC ging in de tweede helft ook beter voetballen. Ze waren combinerend sterk en creëerden een paar aardige kansen. Door het niet benutten van de kansen, deed de ploeg van trainer Paul Krabbe zichzelf tekort. Uiteindelijk was het een dikverdiende overwinning die eigenlijk, op basis van de tweede helft, veel hoger had moeten uitvallen.

Sven Weustink is voor mij de man van de wedstrijd en ik beloon zijn spel ook met een ster. Hij was als, als back, aanvallende gezien dreigend, speelde opbouwend sterk en heeft verdedigend geen fout gemaakt. Cenk Uguz krijgt ook een ster. Hij speelde op de plek van Nick Hoestra en deed dat ontzettend goed. Voor de amusementswaarde geef ik een zeven. Ik heb twee ploegen gezien die wilden voetballen en het was een leuke wedstrijd.

HSC’21 – Sneek Wit Zwart: 4-1 (2-1)
Scoreverloop: 17. Weustink 1-0, 26. Smaal 1-1, 45. Kamphuis 2-1, 46. Penterman 3-1, 85 Holtkamp 4-1.

Man van de wedstrijd: Sven Weustink.
Sterren: Sven Weustink (1), Cenk Uguz (1).
Amusementswaarde: 7.

HSC’21: Brammer, Sven Weustink, Holtkamp, Wensing, Cenk Uguz, Van Ek, Rhebergen, Penterman, Kamphuis (57. Mirko Weustink), Wilens (81. Exterkate), Beukert (71. Stokkers).