NAC-Heracles 1-2 (1-0) – Analyse door Nico Wantia

Geplaatst op 1 mei 2011 door   ·   Geen reacties

‘Heracles speelde in de eerste helft niet best en kwam op een 1-0 achterstand. Zelfs de vroege rode kaart van Féher hielp er niet aan mee om de wedstrijd naar de hand te zetten. Ik had de indruk dat Heracles minder scherp en fel was dan anders.
In de tweede helft ging het beter. Cairo kwam erbij als extra aanvaller, Looms werd daarvan het slachtoffer. Armenteros en Everton gingen voorin centraal spelen. Dat ging goed, Heracles kreeg de wedstrijd onder controle. De 1-1 en 1-2 kwanen eraan en Heracles boekte weer een belangrijke overwinning.
Ik geef Fledderus een ster, omdat hij na zijn fout in de eerste helft waardoor NAC scoorde in de tweede helft goed maakte met een doelpunt en een assist. Ook Pasveer verdient een ster, want hij stopte een strafschop en had nog een cruciale redding.’

NAC-Heracles 1-2 (1-0)
Scoreverloop: 17. Amoah 1-0, 70. Fledderus 1-1, 75. Plet 1-2
Man van de wedstrijd: Fledderus
Sterren: Pasveer Fledderus