Dinsdag 23 april 2024
Twentesport

Eurosped Twente verliest voor vierde keer op rij

Geplaatst op 29 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

LANDSMEER – Lang hadden de basketbalsters van Eurosped Twente het idee dat er wat te halen viel bij het hooggeplaatste ProBuild Lions, maar de verrassing bleef uit. Het werd in Landsmeer 61-51 (15-10, 18-11, 19-17, 9-13).

‘Niet alleen in de eerste helft, maar eigenlijk in de gehele wedstrijd hebben we het laten liggen. Het verschil was in de slotfase nog eens vijf punten, maar we konden het gat net niet dichten doordat we toen enkele cruciale fouten maakten’, sprak trainer Bart Sengers (foto). ‘Ik ben wel heel tevreden over de stap voorwaarts die we hebben gemaakt ten opzichte van de vorige drie wedstrijden.’  Bij Eurosped Twente maakte Merlin Lammerink na haar blessure de eerste minuten van het seizoen en kon zus Sharon na haar blessure weer een stempel op de wedstrijd drukken. ‘De selectie wordt weer wat breder, maar wel met een gebruiksaanwijzing. Nog niet iedereen mag veel minuten spelen.’

Judith Beld werd topscoorster bij Eurosped Twente met twaalf punten. Ze pakte zes rebounds en gaf vier assists. Marianne van der Hoek en Inge Beene scoorden tien punten. Sharon Lammerink kwam tot zeven punten en tien rebounds.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief