Maandag 22 april 2024
Twentesport

Nieuwe naam en nieuwe speler bij driebanders BC Hengelo

Geplaatst op 7 september 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De driebanders van BC Twente (voorheen BC Hengelo) spelen zondag de eerste wedstrijd van het seizoen 2011-2012 onder de naam van de nieuwe hoofdsponsor/naamgever Hatrans (voorheen Twentevisie). Ad Korevaar (archieffoto) is terug van weggeweest. De officiële nieuwe naam van het team is Hatrans/Twente. De tegenstander van de wedstrijd in de Hatrans Lounge van De Grolsch Veste is zondag A1 Biljarts uit Apeldoorn.

Het team uit Enschede bestaat het komende seizoen uit Christian Rudolph, Dave van Geel, Ben Velthuis, Stefan Lenting, Jens Eggers, Ad Koorevaar, Andreas Niehaus en Adrie Demming. De laatste drie zijn nieuw in het team van captain Ben Velthuis en van hen maakt de ‘zingende biljarter’ Koorevaar na een aantal jaren zijn rentree.

Het sponsorcontract met Hatrans werd afgelopen vrijdag getekend door het bestuur van Hatrans/Twente en Rudi Klieverik, directeur van het Oldenzaalse internationaal expeditiebedrijf. Dat gebeurde in de Hatrans Lounge van De Grolsch Veste tijdens het feest ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van Hatrans BV en de 65ste verjaardag van oprichter Gerard van Hal.

De paringen zijn zondagmiddag als volgt:
13.00 uur

Stefan Lenting    – Addy Wienk
Ad Koorevaar – Raimond Burgman

15.00 uur
Dave van Geel – Martien van der Spoel
Christian Rudolph – Dion Nelin

De toegang is gratis.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief