Zaterdag 20 april 2024
Twentesport

PrivateScan nieuwe hoofdsponsor Twente’05

Geplaatst op 6 september 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – PrivateScan uit Hengelo is de nieuwe hoofdsponsor van de volleyballers van Twente’05. De Enschedese ploeg, die uitkomt op het op een na hoogste niveau, gaat vanaf nu als BodyScan Twente deelnemen aan de nationale volleybalcompetitie. De sponsordeal is in eerste instantie afgesloten voor een jaar, met de optie voor een verlenging van de samenwerking.

PrivateScan is gespecialiseerd in het doen van preventief medisch onderzoek. Daarvoor werkt zij samen met een aantal moderne klinieken net over de grens in Duitsland, waar met behulp van de meest moderne apparatuur beter inzicht in de gezondheid wordt verkregen.

‘We zijn blij met een nieuwe hoofdsponsor die ons ondersteunt in de ambities om mannentopvolleybal in Twente mogelijk te maken’, aldus stichtingsvoorzitter Gert Oude Veldhuis. ‘We hopen met deze overeenkomst een meerjarige samenwerking aan te gaan. De combinatie van topsport en gezondheid maakt het daarbij voor ons allebei extra interessant.’

Aanstaande zaterdag zal de ploeg voor het eerst aantreden in de nieuwe wit-blauw-oranje tenues met logo en naam van de nieuwe hoofdsponsor. De mannen van Henk Goor treden dan aan in een vijfkamp tegen TUB Bocholt, Longa’59, Alterno en Dynamo 2. Het toernooi, dat feestelijk zal worden geopend samen met de nieuwe hoofdsponsor, wordt gehouden in de Pathmoshal in Enschede en begint om 11.30 uur. Het toernooi is vrij toegankelijk voor het publiek.

De nieuwe sponsorovereenkomst is mede te danken aan Ton Heerze, directeur van Webton Internetdesign. Heerze legde de eerste contacten tussen PrivateScan en Twente ’05. Webton was de afgelopen twee jaar hoofdsponsor van de ploeg, en maakte de stap naar de A-League mogelijk. Het bedrijf uit Hengelo blijft wel als belangrijke subsponsor aan de ploeg verbonden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief