Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Set Up’65 vernedert Sliedrecht Sport en klimt naar (voorlopige) tweede plaats

Geplaatst op 7 december 2014 door   ·   Geen reacties

kirsten oude luttikhuisOOTMARSUM – Set Up’65 is bezig aan een goede reeks. De volleybalsters uit Ootmarsum klopten zaterdagavond in hun eigen, sfeervolle sporthal De Schalm de ploeg van Sliedrecht Sport met dikke cijfers. Het werd 3-0 met de setstanden 25-17, 25-19, 25-17. Dat zijn opvallende cijfers, omdat Sliedrecht een van de beste teams van het land heeft en dit seizoen ook Europees volleybal heeft gespeeld.

‘Bij ons klopte vanavond alles’, zei aanvoerster Judith Kamphuis na afloop. ‘We hadden een sterk blok en een goede veldverdediging en speelden al met al erg sterk, hoewel bij Sliedrecht een spelverdeelster ontbrak.’
Set Up serveerde sterk en met namen Kirsten Oude Luttikhuis (foto) scoorde veel punten met haar opslag. Met 16 punten was de speelster uit Nutter topscorer bij Set Up. De Ploge van coach Brahim Abchir sprokkelde de laatste vijf weken heel wat punten bij elkaar en staat  met 22 punten uit 11 wedstrijden voorlopig op de tweede plaats van de eredivisie. Zondagmiddag komt nog een aantal ploegen in actie.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief