Woensdag 24 april 2024
Twentesport

Volleybal derby eenvoudige prooi voor Eurosped TVT

Geplaatst op 2 november 2014 door   ·   Geen reacties

Jan BerendsenOOTMARSUM – De Twentse volleybalderby tussen de vrouwen van Springendal Set-Up’65 en Eurosped TVT, waar vooraf veel van verwacht werd, is zondagmiddag in een anticlimax geëindigd. De bezoekers bleken veel te sterk en wonnen eenvoudig met 0-3

Na een gelijkopgaand begin, begonnen de bezoekers bij een 12-12 stand in de eerste set steeds meer afstand te nemen. Door zelf sterk te serveren en continu te profiteren van de fouten van Set-Up’65 wist Eurosped de eerste set met 20-25 te beslissen.

In de tweede set ging het snel, de ploeg van coach Jan Berendsen (foto) nam meteen flink achterstand en hoewel Set-Up nog wel probeerde de 10-19 achterstand ongedaan te maken, lukte dat niet meer. Het gat werd wel kleiner, maar met 18-25 ging ook deze set naar de bezoekers.

In de derde set werd het na een 3-6 stand nog even spannend, 7-8 maar de bezoekers bleken opnieuw te sterk en namen al snel weer een veilige voorsprong van 10-15. Die stand, in combinatie met de twee al eerder verloren sets bleek voor Set-Up te veel. TVT bleef de punten pakken en behaalde een 16-25 setzege. Daarmee eindigde de derby, anders dan verwacht, in een eenvoudige zege voor Eurosped TVT.

 

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief