Dinsdag 30 april 2024

HSC’21 ongenadig hard uit beker geknikkerd

Geplaatst op 22 september 2016 door   ·   Geen reacties

2011-2012 1e Selectie pasfoto Cenk Uguz - kopieHAAKSBERGEN – HSC’21 is ongenadig hard uitgeschakeld in de KNVB-beker. De thuiswedstrijd tegen TEC uit Tiel eindigde in een 1-5 nederlaag. De treffer van Cenk Ugus kon niet verbloemen dat de bezoekers veel te sterk waren.

HSC’21 hoopte te kunnen stunten tegen TEC uit Tiel. In praktijk pakte die wens compleet anders uit. De Haaksbergenaren werden ccompleet overklast door de bezoekers, weggespeeld en verloren uiteindelijk met 1-5.

Na de openingsfase, waarin TEC duidelijk even bekeek welke tegenstand van HSC verwacht mocht worden, sloeg de fysiek sterke ploeg uit de Betuwe ongenadig hard toe. Met drie doelpunten binnen een kwartier was de wedstrijd snel beslist. Peltser en twee keer Vink zorgden voor een ruime voorsprong. Fouten in de verdediging boden TEC alle ruimte en kans op kans. Nog voor rust werd het 0-4 door Bartels.

Na rust bleef TEC doorgaan waar het mee bezig was. Kay Huijgens bracht de stand op 0-5 voordat Cenk Uguz  (foto) iets terug wist te doen. De 1-5 was allerminst geflatteerd en nog maar eens de bevestiging dat het bij HSC’21 op dit moment absoluuut niet loopt.

HSC’21 – TEC 1-5 (0-4)
Scoreverloop: 8. Peltser 0-1, 11. Vink 0-2, 16. Vink 0-3, 41. Bartels 0-4, 72. Huijgens 0-5, 77. C. Uguz 1-5.
HSC’21: Lankheet, Van Dijk, Grondman (46. Brummelhuis), Caglar Uguz, Veensma (61. Garritsen), Van Ek (74. Screever), C. Uguz, Nieuwboer, Ottink, T. ter Hogt, B. ter Hogt.