Dinsdag 30 april 2024
Twentesport

Excelsior’31 laat tegen NSC de punten liggen

Geplaatst op 14 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

NIJKERK/TRIJSSEN – Excelsior’31 heeft tegen NSC Nijkerk de punten laten liggen. De Rijssenaren kregen de beste mogelijkheden, maar scoorden niet. Dat lukte NSC ook niet, waardoor het duel in een 0-0 gelijkspel eindigde.

Excelsior had gedurende de hele wedstrijd een veldoverwicht, maar slaagde er ondanks goede kansen niet in te scoren. Jasper Veltkamp had de beste mogelijkheid, maar alleen voor de keeper slaagde hij er niet in het bal in het net te krijgen.

Ook na rust was Excelsior de betere ploeg, in een overigens matige wedstrijd. Hielke Penterman kwam twee keer in kansrijke positie, maar slaagde er beide keren niet in te scoren. Hakim Ezafzafi deed dat wel, maar zijn treffer werd wegens buitenspel geannuleerd.

Het bleef in Nijkerk bij een doelpuntloos gelijkspel. Daarmee deed Excelsior’31 zichzelf tekort. Hoewel het duel niet hoogstaand was, hadden de Rijssenaren gezien het spelbeeld behoren te winnen,

Opstelling Excelsior’31: Koetsier, Zwiers, Averesch, Brummelhuis, Beverdam (86. Veurink), Davina, Boeloerditi, Veltkamp (64. Vlijter), Ezafzafi, Penterman, Köse (90+2 Averesch)

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief