Dinsdag 30 april 2024

HSC’21 maakt het koploper Vitesse lastig maar verliest toch

Geplaatst op 13 mei 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 wist het koploper Jong Vitesse lang moeilijk te maken, maar moest uiteindelijk toch buigen voor de club die door de zege officieus kampioen werd.

HSC’21 deed in de eerste van het duel niets onder voor de koploper. Via Bas Postma en Stef Ottink kregen de Haaksbergenaren ook kansen om de score te openen. Ook de bezoekers uit Arnhem kregen mogelijkheden, maar de rust werd bereikt zonder dat er gescoord was.

Na rust kreeg Jong Vitesse de overhand en regen de mogelijkheden voor de bezoekers zich aaneen. Na een uur was het raak. Nadat een schot nog werd gekeerd, was het vanuit de reboudn door Anil Mercan raak. Vitesse kreeg kansen op meer, maar verzuimde de wedstrijd te beslissen. Daardoor bleef HSC’21 in de wedstrijd en mocht het hopen op een gelijkspel. Vlak voor tijd zorgde Bo van Essen met de 0-2 voor de beslissing.

HSC’21 – Jong Vitesse 0-1 (0-0).
Score: 62. Mercan 0-1, 89. Van Essen 0-2
Brammer, Grondman, Ottink, Postma, Nieuwboer, Screever, Engberink, Veensma, Derksen, Visschedijk, Veldhuis.