Dinsdag 30 april 2024
Twentesport

HSC’21 en Quick’20 bijna veilig, zondag de beslissing?

Geplaatst op 19 mei 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL/HAAKSBERGEN – Twee speelrondes voor het einde zijn zowel HSC’21 als Quick’20 vrijwel zeker van handhaving. De Oldenzalers presteerden voor de winter ondermaats, maar maakten dat na de winterstop meer dan goed. In Haaksbergen was het precies andersom. Voor de winter werd meegedaan in de middenmoot, maar na de onderbreking liep het ineens een stuk stroever. Uiteindelijk lijken beide clubs zich op te kunnen maken voor nog een seizen in de derde divisie.

Quick’20 gaat zondagmiddag op bezoek bij het Haagse Quick, voor HSC’21 staat de uitwedstrijd tegen Jong De Graafschap op het programma. Beide clubs staan op 35 punten, door een beter doelsaldo blijft HSC met plaats 13 Quick dat veertiende staat nipt voor. De Meern en Jong De Graafschap lijken op weg naar degradatie. Daardoor treft HSC het niet, want voor de Doetinchemmers is er nog een kleine kans de nummer 16, Be Quick in te halen. Daartoe moet er in elk geval niet verloren. worden.

Nummer 15 HBS gaat op bezoek bij JVC Cuijk, wanneer HBS Verliest zijn HSC en Quick wanneer ze zelf weten te winnen definitief veilig. Zeker in het geval van de Oldenzalers is dat knap. Quick is bezig met een indrukwekkende inhaalrace en lijkt daarmee de slechte eerste seizoenshelft volledig recht te gaan zetten.

 

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief