Deto verslaat WHC en lijkt op weg naar handhaving

Geplaatst op 19 april 2014 door   ·   Geen reacties

375x250 Jurgen SchefzcykWEZEP – Deto Twenterand heeft met een uitstekende overwinning op WHC de hoop op handhaving levend gehouden. In Wezep won de ploeg uit Vriezenveen met 4-1.

Deto kwam voor rust op voorsprong door een doelpunt van Lesley Nahrwold. Vervolgens ging het duel lange tijd gelijk op, totdat Deto na rust meer afstand nam. Treffers van Qays Shayesteh en Stef van der Velden zorgden er voor dat het 0-3 werd en de wedstrijd in feite beslist was.

WHC wist nog tegen te scoren, waarna Peter Reekers met de 1-4 de wedstrijd definitief in het slot gooide. Door de overwinning kan de formatie van trainer Jurgen Schefzcyk (foto) maandag, wanneer het in actie komt tegen VVOG, de degradatieplaatsen verlaten. Daarmee zou de ploeg alsnog de ommekeer kunnen bewerkstelligen die eigenlijk voor onmogelijk gehouden werd.