Maandag 16 december 2019
Twentesport

Doek valt in de derde divisie voor Quick’20 in Den Haag

Geplaatst op 26 mei 2019 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Na drie jaar is het doek voor Quick’20 in de derde divisie gevallen. In een knotsgekke wedstrijd, waarin de Oldenzalers leken te winnen toen ze op 1-3 kwamen, werd het tegen naamgenoot Quick Den Haag uiteindelijk 4-4. En aan dat ene punt had de ploeg niet genoeg.

Een zege van Quick’20 zou achteraf trouwens ook degradatie hebben betekend, want behalve dat de ploeg van Vondersweijde zelf moest winnen zou de te achterhalen concurrent OJC Rosmalen punten moeten laten liggen en dat gebeurde niet, want Rosmalen won van JVC Cuyk.

Te vaak tekort
Kortom, de Oldenzalers zijn over het hele seizoen genomen de de terechte degradant, want kwam deze jaargang in de meeste wedstrijden tekort op het niveau van de derde divisie en daalt na drie seizoenen op dit niveau te hebben gespeeld nu één etage in het voetbalhuis.

In de voorlopig laatste wedstrijd in de derde divisie scoorde Jip Kemna drie keer en maakte Melvin Degenaar er ook één.

HSC’21
De tweede derdedivisionist HSC’21, dat evenmin een topseizoen draaide, maar zich uiteindelijk redelijk eenvoudig handhaafde, ontving vanmiddag Jong Volendam op Groot Scholtenhagen en zag die ploeg in Haaksbergen overtuigend kampioen worden, want met 1-6 winnen, na een 0-3 ruststand.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief