Vrijdag 26 april 2024

Eerste Klasse E: Luctor en De Zweef delen de punten

Geplaatst op 26 april 2015 door   ·   Geen reacties

nr.2-Danny-Jacobs-640x634-600x600HENGELO – De streekderby tussen Luctor et Emergo en De Zweef heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. In Almelo werd het 1-1. TVC’28 won simpel bij Bemmel en Rigtersbleek leed wederom een nederlaag. Ditmaal tegen Longa’30.

Luctor et Emergo – De Zweef 1-1
Luctor et Emergo en De Zweef maakten er een matig duel van in Almelo en het straalde er dan ook vanaf dat beide ploegen nergens meer om spelen. De Zweef is veilig en Luctor al gedegradeerd. In de eerste helft kwam de thuisploeg echter wel op voorsprong. Aanvoerder Danny Jacobs (foto) benutte een penalty. In de tweede helft bezorgde De Zweef-aanvoerder Niels Hegeman zijn ploeg een punt, door een voorzet van Stijn Klein Robbenhaar op waarde te schatten en binnen te tikken.
Jacobs 1-0, Hegeman 1-1

Bemmel – TVC’28 0-4
Een furieuze start van de tweede helft bezorgde TVC’28 de overwinning in en tegen Bemmel. Na een 0-0 ruststand waren het Kelvin Stopel (individuele actie), Stefan Huiskes (na een voorzet van Hidde Penterman) en Rick van der Wal (twee keer) die in een tijdsbestek van twaalf minuten de wedstrijd op slot gooiden en dat terwijl Bemmel de betere partij was de eerste helft. De Tubbergenaren staan door de zege met nog één wedstrijd te gaan op een knappe zesde plek.
Stopel 0-1, Huiskes 0-2, Van der Wal 0-3, Van der Wal 0-4

Rigtersbleek – Longa’30 1-2
Rigtersbleek verloor sinds het pakken van de tweede periodetitel al haar wedstrijden en ook aan het duel met Longa’30 hield de ploeg van John Gielink geen punten over. Na vijf minuten kwam Rigtersbleek al op achterstand op eigen veld, om twee minuten later de score via Mitchell Zephat weer gelijk te trekken. In het begin van de tweede helft maakte Jurgen Wiegerinck er 2-1 van in het voordeel van Longa en daar bleef het bij in Enschede. Rigtersbleek blijft, ondanks de nederlaag, derde.
Te Veldhuis 0-1, Zephat 1-1, Wiegerinck 1-2