Donderdag 20 juni 2019
Twentesport

Excelsior’31 haalt in oefenpartij tegen Quick’20 fors uit

Geplaatst op 5 januari 2019 door   ·   2 Reacties

RIJSSEN/OLDENZAAL – In de voorbereiding op de tweede competitiehelft won Excelsior’31 vandaag overtuigend van Quick20. Het werd in Rijssen 5-1 voor de zaterdaghoofdklasser, waarmee de Oldenzaalse erdedivisionist in feite werd gedeklasseerd.

Voor de club uit Oldenzaal zijn de zorgen groot, want net als vorig seizoen za het ook nu zaak zijn alle zeilen bij te zetten om degradatie af te wenden. Nadat eerder al trainer Michel Steggink liet weten het na dit seizoen voor gezien te houden heeftnu ook spelmaker Jan-Willem Kamp gezegd te vertrekken. De belangrijkste ren voo hem is dat hij in Amsterdam studeert en ook werk denkt te krjgen in het westen des lands.

In de gelederen van Excelsior’31 ziet het er heel anders uit, want de club doet mee in de kop van de competitie, trainer Peter Wesselink tekende voor nog een seizoen bij en de huidige selectie lijkt intact te blijven met wat nieuwelingen in de toekomstplaatjes.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Hans says:

    Een maatje? Nou weggespeeld bij vlagen en een 5-1 is zeker aan de magere kant. Dit Quick ’20 is in dezen doen zeker een degratiekandidaat en Excelsior ’31 een kampioenskandidaat. Fantastisch wat hier aan spelers rondloopt wat te denken van Stefan Maat en het centrale duo!

  2. pieter says:

    En daarna Enter Voorruit met nagenoeg dezelfde spelers, wat een kwaliteit
Archief